ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε μια βιβλιοθήκη ή ένα γραφείο με ξύλινες κατασκευές μινιατούρες;

Πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε μια βιβλιοθήκη ή ένα γραφείο με ξύλινες κατασκευές μινιατούρες;Υπάρχουν διάφοροι τύποι διακοσμητικών ξύλινων κατασκευών που μπορείτε να επιλέξετε όπως διάφορα ζώα, οχήματα, κτίρια, δεινόσαυροι, διάφορες πολεμικές κατασκευές, μνημεία όπως η Γέφυρα στον Τάμεση, ο Πύργος του Eifell, μια Αρχαία τριήρης, διάφορα αεροπλάνα, πλοία και πάρα πολλά άλλα. Είναι πολύ όμορφες φτηνές και εύκολες  κατασκευές για μικρούς και μεγάλους. Μερικές ξύλινες κατασκευές συνοδεύονται και από διάφορα βερνίκια ξύλου για να τις χρωματίσετε. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 5 έως 60 ευρώ ανάλογα το μέγεθος την ποιότητα και την λεπτομέρεια κατασκευής.

Πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε μια βιβλιοθήκη ή ένα γραφείο με ξύλινες κατασκευές μινιατούρες;
ΥΛΙΚΑ
Επιλέγουμε μια Σειρά Ξύλινων Κατασκευών
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Απλά ακολουθούμε της οδηγίες χρήσεις κάθε κατασκευής. Στην περίπτωση αυτή εμείς αφού κατασκευάσαμε το τεθωρακισμένο άρμα μάχης (tank) επιλέξαμε να το τοποθετήσουμε επάνω σε ένα βράχο για να δείχνει πιο ρεαλιστικό. Στην δεύτερη κατασκευή μας στο καράβι με πανιά το τοποθετήσαμε σε ένα σεντούκι.
Πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε μια βιβλιοθήκη ή ένα γραφείο με ξύλινες κατασκευές μινιατούρες; Πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε μια βιβλιοθήκη ή ένα γραφείο με ξύλινες κατασκευές μινιατούρες; Reviewed by TipsNow on Ιουνίου 27, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.