ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να αρωματίσουμε την ατμόσφαιρα της κουζίνας μας μετά το μαγείρεμα;

Πώς μπορούμε να αρωματίσουμε την ατμόσφαιρα της κουζίνας μας μετά το μαγείρεμα; Πολλές φορές όταν μαγειρεύουμε κάποιο φαγητό και ας χρησιμοποιούμε απορροφητήρα στην κουζίνα μας μυρωδιές στον χώρο της κουζίνας μπορεί να μένουν και μετά το μαγείρεμα. Για παράδειγμα πολλές φορές όταν μαγειρεύουμε ψάρια, μπρόκολο ή κάποιο άλλο φαγητό παραμένουν στον χώρο έντονες μυρωδιές. Ένας εύκολος και φτηνός τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις μυρωδιές αυτές μετά το μαγείρεμα  είναι ο εξής:

ΥΛΙΚΑ
Κανέλα
ένα μπρίκι
νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε σε ένα μπρίκι λίγο νερό και βάζουμε ένα κλωναράκι κανέλας μέσα στο μπρίκι και το τοποθετούμε στο μάτι βράζουμε για 5-8 λεπτά χωρίς να χρησιμοποιούμε τον απορροφητήρα της κουζίνας μας. Μετά από από 8 λεπτά θα δούμε ό,τι ο χώρος της κουζίνας δεν θα μυρίζει πλέον. Αντίθετα ο χώρος της κουζίνας θα έχει ένα άρωμα κανέλας. 
Πώς μπορούμε να αρωματίσουμε την ατμόσφαιρα της κουζίνας μας μετά το μαγείρεμα; Πώς μπορούμε να αρωματίσουμε την ατμόσφαιρα της κουζίνας μας μετά το μαγείρεμα; Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 25, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.